Cégünkről

Az Oktotrade Kft 1992 márciusában alakult meg. Megalakulásunk után méretre, készre gyártott garázskapuk forgalmazásával foglalkozunk. Mivel ezek a termékek nem Magyarországon készültek, a beszállítási határidejük elég hosszúnak bizonyult. Vevőkörünk számottevő részénél a rövid teljesítési határidő volt fontos. A piaci igényeket és lehetőségeket felmérve cégünk, – Magyarországon elsőként, – 1999 óta saját fejlesztésű hőszigetelt, szekcionált garázskapukat gyárt és forgalmaz EUROKAPU garázskapu néven.

Az EUROKAPU garázskapu lakossági és ipari területen egyaránt használható. Nem csak a kedvező ára, hanem minősége és gyors elérhetősége miatt is közkedvelté vált a piacon. Sikerült piacvezető pozícióba kerülnünk, melyet azóta is őrzünk, köszönhetően a fiatalos, innovatív fejlesztéseinknek, folyamatos élenjáró újításainknak, rendkívül gyors gyártási határidőnknek. 2012-ben is számos újdonsággal lepjük meg kedves partnereinket, ügyfeleinket.

A garázskapuk mellett EXITEC garázs és kertkapu nyitó automatikákat is kínálunk, telepítünk.

Szolgáltatásaink közé tartozik az igényfelméréstől kezdve a szaktanácsadáson keresztül az általunk forgalmazott termékek beszereléséig minden. Munkatársaink szakképzettek, akik mindig segítőkészen állnak az ügyfeleink rendelkezésére.

Az Oktotrade Kft.-nek stabil, a teljes országot lefedő, professzionális viszonteladói hálózata van –jó néhány közülük kizárólagos EUROKAPU szakkereskedésként, bemutatóteremmel rendelkezik – de nagy számban szolgálunk ki lakossági ügyfeleket is. Termékeinket évek óta sikeresen értékesítjük a környező országokban, szám szerint 8 országban.

A külföldön gyártott garázskapukkal szemben nagy előnyt jelent, hogy mind a kivitelezést, mind a szállítást rövid határidővel tudjuk vállalni. Széles méret- és színpalettával várjuk kedves vevőinket. Ön megálmodja, mi elkészítjük garázskapuját. Az alap panel színeken kívül több lehetőséget is kínálunk a nyílászárók szín és minta harmonizálásához. Festés RAL színskála alapján.

Amennyiben garázskapura vagy kapunyitó automatikára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: +36 23 452 900