GARÁZSKAPU SZERELÉSI TIPPEK + Videó

A garázskapu beépítése időt és rutint, illetve szerszámokat is igénylő folyamat. Ezért rengeteg időt és energiát megspórol, ha sok éves gyakorlattal rendelkező szerelőinkre bízza. A garázskapu beépítésének pontos ára függ a kapu méretétől és a helyszín adottságaitól. Ha mégis saját maga szeretné a garázskaput beszerelni, bizony nem árt némi szerelési gyakorlat és egy kis eltökéltség sem. Ez esetben kizárólag a garázskapura adunk garanciát, ha a beépítésnél gond adódik, csak külön díj ellenében tudunk segíteni.

A következőkben szeretnénk Önnek segíteni, hogyan szerelje be a garázskapuját, továbbá adunk fényképpel illusztrált tippeket is a szerelővassal történő rögzítésre.

MENNYIRE “KOSZOLÓS” MŰVELET A GARÁZSKAPU BEÉPÍTÉSE?

A garázskapu beépítése nem hasonlítható például építési vagy fürdőszobai szerelési munkához, hiszen 90%-ban a tartószerkezetet szükséges összeállítani. Csupán a sínvezetés falhoz rögzítése jár némi porral a fúrás miatt. A helyszíntől függően előfordulhat, hogy a tökéletes illeszkedés miatt kisebb javításokat kell végezni (például a függőleges felhoz 1-2 cm hiányzik), azonban ez is csak minimális szennyezéssel jár.

GARÁZSKAPU SZERELÉSI TUDNIVALÓK, SZÜKSÉGES HELYIGÉNY

A billenő garázskapu beszerelhető a garázs nyílásába vagy a nyílás mögé is. Amennyiben a nyílásba szereli a garázskaput, a kapu külmérete pár centiméterrel kisebb kell hogy legyen, mint a nyílás.

szekcionált kapu minden esetben nyílás mögé kerül beépítésre.
Fontos, hogy a garázskapu pontosan illeszkedjen a nyíláshoz, különben kívülről felfeszíthető, illetve a hőszigetelés sem lesz hatékony. Ezért gyártunk garázskaput minden esetben a pontos méretek alapján. A nyílás feletti áthidalónak minimum 12 cm szélesnek kell lennie a vezetősín beépítése miatt.

A szemöldökmagasság a kézzel nyitható kapuknál minimum 7-12 cm, motorizált garázskapuknál minimum 12-20 cm.

A garázskapu beszerelési ideje függ a helyszíntől és a szerelést végző személy szakmai gyakorlatától, felkészültségétől.

A videók képanyaga tartalmaz olyan alkatrészekkel való munkafolyamatot, melyek nem tartozékai az alapfelszereltségnek. Kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön telefonon +36 23 452 900 számon vagy e-mailben info@eurogarazskapu.hu címen.

A GARÁZSKAPU SZERELŐVASSAL TÖRTÉNŐ FELFÜGGESZTÉSÉNEK MÓDJAI

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

A mobilgarázsok előnyei

A mobilgarázsok előnyei Üdvözöljük a mobilgarázs világában, ahol a járművének biztonságos tárolása még sosem volt ilyen egyszerű és kényelmes! A mobilgarázs egy olyan megoldás, amely

Tovább olvasom