KAPUNYITÓ – A GARÁZSKAPU MOTORIZÁLÁS ELŐNYEI

billenő garázskapu

A legtöbb garázskapu értékesítéssel, felszereléssel foglalkozó cég alapáron a garázskapukat motor nélkül adja, ezért meggondolandó, hogy szeretne-e külön költeni a motorizációra.

Kezdjük is azzal, hogy pontosan mit is tud a motor! A kapunyitó ugyanis nem csupán kényelmi funkció, hanem a biztonságot is növeli.

Lássuk hát, hogy milyen előnyökkel jár egy kapunyitó szett:

  • Kényelem
  • Biztonság külső behatolás ellen
  • Ujjbecsípődés elleni védelem
  • Automatikus záródás
  • Automata lámpák
  • Csendes működés
  • Kézi kioldó áramszünet esetére

KÉNYELEM

Egy gombnyomásra nyílik a garázskapu, nem kell este zuhogó esőbe, hidegben dideregnie, nyáron a tűző napon izzadnia, amíg kézzel kinyitja a kaput. Nincs hajolgatás, nem kell kézi erővel felnyitnia a garázskaput.

Az Eurokapu minden motorhoz két darab távirányítót és egy falinyomógombot biztosít, mely 3. távirányítóként is funkcionálhat.

BIZTONSÁG

garázskaput záródás után a villanymotor megtartja, ami kiváló védelmet jelent a külső behatolás ellen. A kaput kizárólag kívülről, távirányítóval lehet kinyitni, aminek kódját az úgynevezett görgető kódos technológiának köszönhetően lehetetlen megfejteni.

VÉDELEM

Garázskapuink ujjbecsípődés elleni védelemmel vannak ellátva. Vagyis az egyes panelok úgy csatlakoznak egymáshoz, hogy ujját még akarattal sem tudja bedugni a résbe, ezért ez 100%-os biztonságot nyújt.

AUTOMATIKUS ZÁRÓDÁS

A villanymotor külső beavatkozás nélkül is bezárja a garázskaput, ezért nem kell attól tartania, hogy ezt esetleg elfelejti nyitva felejti.

AUTOMATA LÁMPÁK

Nincs több botorkálás és a fali kapcsoló keresgélése a sötétben, ugyanis a motoron lévő világítás automatikusan felkapcsolódik. Mi sem kényelmesebb annál, mint egy gombnyomással kinyitni a garázskaput és felkapcsolni a villanyt is.

CSENDES MŰKÖDÉS

Nincs több fémes nyikorgás, motoros kapunk halkan nyitódnak és záródnak.

KÉZI KIOLDÓ ÁRAMSZÜNET ESETÉRE

A garázskapuba el van rejtve egy kézi kioldó szerkezet, amivel a motor egy mozdulattal lekapcsolható, így a kapu kézzel, távirányító nélkül is nyitható. Mivel ehhez nem szükséges erőt kifejteni, ezért hölgyek is könnyűszerrel tudják használni a kioldót.

Kíváncsi rá, hogyan működik? Fáradjon be Budakeszin található bemutatótermünkbe, ahol minden hétköznap 8:00 és 16:00 óra között az Eurokapu értékesítő kollégái készséggel bemutatják a kézi oldó működési elvét, amit ki is próbálhat. További információért és időpont egyeztetésért keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

E-mail: info@eurogarazskapu.hu
Telefon: +36 23 452 900