Kapunyitó távirányítóval

Garázskapujához rendelhet villanymotoros kapunyitót és távirányítót a még nagyobb kényelem érdekében.

A motoros kapunyitó azonban nem csak kényelmi, hanem biztonsági funkciót is ellát.

A villanymotoros kapunyitó előnyei:

KÖNNYŰ A KEZELÉSE. Bárki számára könnyen elsajátítható a programozás – ha új távirányítót rendel (például a korábbi elvesztése esetén), a motorral való összehangolás egyszerű, nem igényel szakértelmet

BETÖRÉS ELLENI VÉDELEM. A kapunyitó szet maximális védelmet nyújt a betörőkkel szemben:

  • a kódot gyakorlatilag lehetetlen megfejteni a görgető kódos technológiának köszönhetően, mivel a kód ismétlődésének valószínűsége egy az 1 millióhoz
  • automatikus záródása után senki sem tudja kívülről felfeszíteni
  • a garázskapu nyitva felejtésétől sem kell aggódnia: automatikus záró funkcióval rendelkezik, továbbá figyelmeztetést is ad, ha mégis nyitva maradna a garázskapu

CSENDES MŰKÖDÉS. A zajvédelmi funkciónak köszönhetően garázskapuink puhán, csöndesen nyílnak és zárulnak.

BALESET ELLENI VÉDELEM. Kérésére fotocellás élvédelmet biztosítunk a kapura. A villanymotor azonnal leállítja a mozgásba lévő kaput, ha valami/valaki az útjába kerül.

VÉDELEM ÁRAMSZÜNET ESETÉRE. Nincs több bosszankodás, ha áramszünet van, nem fog sem az utcán, sem a garázsban rekedni autója. Belülről a motor lekapcsolható a kapuról és kézzel nyitható, “zsákgarázs” esetén (vagyis nincs a garázskapun kívül más bejutási lehetőség) vészkioldóval juthat be a motorhoz.

ÖNMŰKÖDŐ VILÁGÍTÁS. Akár szürkület előtt, akár naplemente után lép a garázsba, nem kell keresgélnie a villanykapcsolót, köszönhetően az automatikusan felkapcsolódó világításnak.

MEGHIBÁSODÁS ELLENI VÉDELEM. Nem fogja önt kellemetlen meglepetés érni, hogy a kapu akad, nem záródik rendesen. Beépítettünk egy figyelmeztető funkciót, ami minden 2000. használt után felhívja a figyelmét, hogy a karbantartás már időszerű.

Kíváncsi rá, mennyibe kerülne kapunyitóval felszerelt garázskapuja? Online árkalkulátorunk kitöltésével 1 perc alatt megtudhatja!

Telefon: +36 23 452 900