MILYEN GARÁZSKAPUT VÁLASSZAK?

Elsőként lássuk a választékot!

A következő garázskapu típusok léteznek a piacon:

  • Szekcionált (elemenként felgördülő)
  • Billenő (kapulap egyben bukó)
  • Redőny
  • Kétszárnyú

Rendelhetők háztartási és ipari méretekben is. Az Eurokapu minden esetben az igényekhez illeszkedő, azaz a helyszínre szabott garázskaput gyárt.

Tapasztalatunk szerint a garázstulajdonosok 90%-a a szekcionált garázskapu mellett dönt, de vajon miért?

Nézzük meg első körben, hogy mit tud a billenőkapu és mit a szekcionált kapu!

 

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU DIÓHÉJBAN

Ez a garázskapu fajta lamellákból (szekciókból) épül fel, melyek mindegyike kiváló hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Rendkívül erős, strapabíró és kiállja az idő viszontagságait. Ezen kívül esztétikai szempontból is remek választás, sokféle színben és mintával rendelhető.

A szekcionált garázskapu lamellák gyárilag szigeteltek, 4 cm vastag acéllemez borítású, PUR hab töltetű panelból készülnek. A kapu nyitáskor-záráskor helytakarékos, mivel a kapu vízszintesen lamellákra osztott, ezek pedig egyesével gördülnek fel.

BILLENŐ GARÁZSKAPU

legegyszerűbb és legolcsóbb a garázskapuk között. Van szigetelt és szigeteletlen változata is, de inkább olyan garázsokhoz ajánljuk, ahol a hőszigetelés nem fontos szempont. A szigetelt 2 cm vastag, kívül acéllemez, de belül műanyag borítású, PUR hab töltettel.

Szerkezete könnyű, kézzel is erőfeszítés nélkül nyitható.

Mivel a garázskapu egy elemként nyílik, némi helyet biztosítani kell a garázs előtt.

 

 

Kétségei maradtak? Valami nem egyértelmű? Keresse bátran értékesítő kollégáinkat, akik örömmel segítenek és megválaszolják kérdéseit!

E-mail: info@eurogarazskapu.hu Telefon: +36 23 452 900