garázskapu eurokapu

Garázskapu gyártás Magyarországon,

 

Az Oktotrade Kft 1992-ben alakult meg. Ettől fogva folyamatosan gyártjuk a vásárlóink legnagyobb megelégedésére a garázskapukat. Kezdetben külföldön készültek a garázskapuink, de szerettük volna minél gyorsabban legyártani a vevőink által megálmodott garázskapukat, ezért 1999-ben saját fejlesztésű hőszigetelt, garázskaput álmodtunk meg. Ezeket EUROKAPU garázskapu néven gyártjuk és forgalmazzuk.

A lakossági és az ipari igényeket is egyaránt kielégítjük. Nem csak kedvező áron dolgozunk, a minőség és a gyorsaság is kiemelt szempont nálunk. Fiatalos csapatunk, innovatív fejlesztéseink által piacvezető pozícióba kerültünk, ezt pedig azóta is fenntartjuk.

A legjobb minőségű panelekkel dolgozunk, ezek a belga Epco és a lengyel FlexiForce.

A saját gyártóegységünk további előnye, hogy a garázskapuk kialakítását, valamint azok kinézetét teljesen az ön igényeire tudjuk szabni.

garázskapu gyártás

Az Oktotrade Kft.-nek stabil, a teljes országot lefedő, professzionális viszonteladói hálózata van. Termékeinket nem csak Magyarországon, hanem külföldön még 8 országban is sikeresen értékesítjük.  

Mivel Magyarországon gyártjuk a garázskapukat, gyorsan megvalósítjuk vásárlóink álmait! Sokféle méret és hatalmas mennyiségű színpalettával várjuk a vevőket.

Amennyiben garázskapura vagy kapunyitó automatikára van szüksége, fordulj hozzánk bizalommal!

Óvd meg autódat, előzd meg a lopást, vásárolj minőségi, masszív garázskaput!

Budakeszin működő 1500 m2 -es gyártóüzemünkbe, valamint 500 nm-es bemutatótermünkbe is szívesen várunk. 

Bármilyen kérdéssel és kéréssel is fordulsz hozzánk garázskapuval kapcsolatban, GARANTÁLTAN tudunk válaszolni Neked. 

 

garázskapu gyártás kép
garázskapu megrendelés
garázskapu partner hálózat

Vásárlóink véleményei a Google térképen:

További weboldalaink: