Elégedett vásárlóink véleménye

Ország Mara Virág

Szeretném megköszönni, hogy egy ilyen gyönyörű kaput csináltak nekünk.
Az egész környéken a csodájára fognak járni, mert azt gondolom ennyire szép garázskapuja senkinek nincs, és ennyire szépet még sehol se láttunk.
 
Azt külön szeretném a magam és az Axel nevében is megköszönni, hogy
precíz, pontos munkát végző szakember szerelte fel nekünk, elmagyarázta a használatát, minden igényt kielégítve számunkra.
 
Nagyon ritka az ilyen szakember, lehet hihetetlen de még nem is találkoztunk ennyire Emberséges EMBERREL.
 
Axel szerint Európában is csak Hollandiában, Németországot meg előzve
találkozhatunk ennyire precíz munkával.
                                                                  

Pakainé Bathó Edit 

Kedves Éva és Tímea!
Megkaptam a garázskaput, mind kettőjüknek köszönöm a segítségét és a kedvességét!.
Nagyon örülök, hogy Önöket választottam! Akinek csak lehet ajánlani fogom a céget! 

Baudentisztl Ferenc

A mai nap beszerelésre került Murai József által az Önök garázskapu rendszere.

A garázskapu minősége, működése hibátlan!
Murai József szakértelme és hozzáállása rendkívül pozitív!
Végeztével össze takarított maga után és olyan állapotban hagyta ott a munka területét mint mikor érkezett!
Jó látni hogy vannak még ilyen szakemberek és cégek ebben az országban.
Nagy gratuláció az egész csapatnak!
Ha valaki kérdezi, nyugodt szívvel fogom ajánlani cégüket.. 

2020 június

Szénási Márta és András – Budaörs

“Nagyon szépen köszönjük a profi munkájukat!
Tegnap Zoltán kollégájuk pontosan megérkezett, egész nap dolgozott és délután hibátlan állapotban átadta a két új garázskaput.
Csak ajánlani tudjuk ismerőseinknek cégüket és termékeiket és a munkához való hozzáállásukat.
Kívánjuk, hogy ezeket a most kezdődő nehéz üzleti napokat is sikeresen és kitartással vészeljék át, és maradjanak hasonló profizmussal a piacon a válság napjai után is.”
2019. március

György – Dorog

2013 őszén a házfelújítás kapcsán a kétszárnyú autóbejáró kaput akartam automatizálni. Mivel az Oktotrade Kft-től már több ízben is rendeltem garázskapukat, a megbízható termékeik miatt most is tőlük rendeltem meg a Calypso mozgató, ill. V2 vezérlő elektronikát. A szerelést magam végeztem, a kábelozástól a kapuszárny átalakításáig.
A programozáshoz egy pici segítséget kértem telefonon, és nagyon segítőkészek voltak az Oktotrade szakemberei.
A kapum jól működik, meg vagyok elégedve a termékkel.


Gergely

2013-ban rendeltem Önöktől egyedi készítésű kertkaput és garázskaput.
Kollégáik készségesen álltak rendelkezésemre. Több fajta lehetőség közül választhattam.
Kedvező áron jutottam, jó minőségű termékekhez.
Kollégáik nagy szakértelemmel és hozzáértéssel telepítették mind a két kaput.
A kapuk a mai napig és remélhetőleg még évekig fognak kifogástalanul működni.
Ha újra szükség lesz garázsajtóra ismételten Önöknél fogom rendelni, illetve ismerősöknek, barátoknak Önöket ajánlom! – egy elégedett vevőjük


Domonkos – Budapest

2013 őszén vásároltunk a Budakeszin működő Oktotrade Kft.-tõl egy barna színű garázskaput, amelyet egy teljesen felújított garázs záró elemeként a fenti időpontban be is építtettünk.
A kapu automatikája azóta is hibátlanul működik, de a kapu még manuális nyitó és záró berendezéssel is el van látva, hogy a garázst áramszünet vagy az automata esetleges üzemzavara esetén is használhassuk.
Egy – mind esztétikailag, mind műszakilag – jó termék szolgálja tehát az EUROKAPU-rendszer vevőkörét – bosszúság nélkül, megfelelő áron. Talán a manuális nyitóelem kezelése tűnik kissé nehézkesnek, de a hibátlan távirányítós nyitás/zárás eddig nem tett próbára bennünket.


Gergely

A garázskapu kiválasztásakor több céget, ismert gyártót,valamint forgalmazót kerestem fel, hogy a legjobb megoldást megtaláljam.
Az Oktotrade Kft. szakemberei segítségével sikerült kiválasztanom a számomra legmegfelőbb megoldást.
Az egyedi méret legyártása, a helyszíni felmérés, a garázskapu beüzemelése a tapasztalatuknak köszönhetően gördülékenyen történt, ahogy egy vásárló elképzeli.
Úgy érzem sikerült a legjobb ár-érték arányú garázskaput kiválasztanom.
Nyugodt szívvel ajánlom ismerőseimnek és a jövőben amennyiben ilyen szolgáltatásra lesz újra szükségem biztosan az Oktortrade Kft-t fogom felkeresni.


Zoltán – Szombathely

A megvásárolt garázskapu mínőségével meg vagyok elégedve. A távírányító működésével volt az elején problémám. A gyors és szakszerű beszerelés miatt csak gratulálni tudok önöknek.


Zsuzsi – Létavértes

Fontos volt számunkra , hogy olyan kaput találjunk ami színben nagyon hasonló a nyílászárókhoz.
Az Önök kínálatában találtuk meg a Nekünk legmegfelelőbbet.
A családi házakhoz képest nagyobb méretre volt szükségünk. Nagyon rugalmas volt a csapatuk hozzáállása , gyorsan megkaptuk az árajánlatot.
Sok hasznos tanáccsal együtt . Összességében nagyon elégedettek vagyunk .
Amennyiben ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk , Önöket fogjuk ismét választani. Barátaimnak és ismerőseimnek is csak ajánlani tudom.Oszkár – Salgótarján

2013-ban rendeltem Önöktől egy garázskaput.
Hamar teljesítették a megrendelésemet, és úgy gondoltam, hogy Önökkel szereltetem be. Jól döntöttem,mert precíz, gyors munkával végezték a kivitelezést. Azóta is kifogástalanul működik. Megvagyok elégedve a termékkel, és a szolgáltatással.


Gabriella – Budaörs

A garázskaput fél éve használjuk. Megbízhatóan és jól működik. Ez idő alatt egyszer volt meghibásodás. A javítást gyorsan és szakszerűen elvégezték. Azóta problémamentes, nem zajos, egyszerűen és biztonságosan használható.


Gábor – Százhalombatta

A termék kedvező ár-érték arányú. Gyorsan elkészült a megrendeléstől számítva és a beszerelése is hatékonyan lezajlott. A cégük gyorsan reagált minden garanciális problémánkra. Az egyedi szín, amelyet külön kértünk tökéletesen passzol a már meglévő nyílászáróinkhoz.


György – Szombathely

Interneten találtam az Oktotrade KFT csapatára figyelem felkeltő és sok információt hordozó honlapjukon. Ajánlatkérésemre gyorsan reagáltak. A felmérést végző munkatársuk percre pontosan érkezett, a helyszín megismerését követően számos jó tanáccsal látott el a rendelendő kapuval kapcsolatban. A legyártás gyorsan zajlott, az ígért időpont előtt két héttel már beszerelték a kaput. Elfoglaltságom miatt személyesen a beszerelésnél nem tudtam jelen lenni, de hazaérve egy működő kapu és egy feltakarított garázs fogadott. Minden nyitásnál –csukásnál jó érzéssel gondolok a cégre és munkatársaira.


Szekciós garázskaput vásároltunk tavaly Önöktől és mind az anyag minőségével, a kapu kezelhetőségével és a beszerelés, üzembe helyezés minőségével maximálisan elégedett vagyunk.
Az általunk választott garázskapu teljesen megfelelt az elvárásoknak, olyannyira hogy várhatóan a kertkapu kiválasztásánál és kivitelezésénél is az Önök segítségét kérjük majd.
A beszerelési munkálatokat elvégző szerelő is profi munkát végzett, köszönet érte.


Péter

Az Önöktől vásárolt garázskapu szuperül működik. Nagyon korrekt volt az ügyintézés. A cég gondolt az olyan amatőrökre is mint én vagyok mert nem csak ajánlotta, beszerelte, hanem általam is érthető módon a kezelését,
/programozás / is megtanította. Szerintem a többi céghez képest nagyon jó az ár, és a minőség! Csak ajánlani tudom
minden garázskaput keresőnek. Örülök, hogy Önöket választottam.

Péter

Az Önöktől vásárolt és beszerelt garázskapu után nem volt kétséges, hogy a kertkapu nyitót is Önöktől vásárolom meg.
Mivel a tolókapu még nem volt készen ezért a beszerelést saját magam végeztem el. A csomagban minden / tartozék, leírás / ami a szereléshez kell pontosan és korrektül benne volt. Nem is gondoltam, hogy a szerelést ilyen egyszerűen magam is megtudom csinálni.
Egyébként a kapumozgató nagyszerűen működik.


Ferenc – Martonvásár

A vásárláskor megfelelő és alapos tájékoztatást kaptam. A kaput magam szereltem be a honlapon található videó alapján. Több mint egy éve kiválóan működik. Ajánlom.


Tibor – Ócsa

Cégük megbízható, szolgáltatásukkal elégedett vagyok.Határidőt tartják.Pontos , precíz a munkavégzésük.Jól működő elektronikai rendszerük van.


Mihály – Törökbálint

Én egy 22 éves cég tulajdonosa vagyok ,belsőépítészettel foglalkozom.
Tudom,hogy milyen fontos a megbízhatóság,az ár és a minőség,mindezt Önök maximálisan teljesítették.Maximálisan meg vagyok elégedve az Oktotrade Kft. automata garázskapuval, a kiszolgálással,. az alkalmazottak készségesek, hozzáértők, segítőkészek.
Tiszta szívvel ajánlom minden barátomnak cégüket..Gratulálok Önöknek és azt kívánom,hogy a saját cégemnek is,hogy ilyen színvonalas munkatársaim legyenek,mint az Önöké.


Károly

A garázskapu vásárlásnál azért döntöttem az Önök cége mellett mert a bemutatótermi tájékozódás után számomra bebizonyosodott,hogy ár-érték arányban a lehető legjobb terméket fogom kapni.A szívélyes kiszolgálás a pontos szakszerű szerelés a rugalmas ügyfélkezelés is ebben erősített meg. Ajánlásomra szomszédom is Önökhöz fordult garázskapu beszerzésért.


Gábor – Veresegyház

A garázskapuval tökéletesen meg vagyunk elégedve, eddig hibátlanul mûködött. A távirányítóval volt problémánk, hiába cseréltünk elemet, csak közvetlenül a kapu elõl vette a jelet. Ehát nekünk különösen jól jön a marketing akció.


Szántó László – Budapest

Köszönettel veszem, hogy kíváncsiak a véleményemre.
Az elkészült garázs kapuval összességében meg vagyok elégedve.
Volt ugyan egy kis probléma, de a szerelõjük könnyedén megoldotta.
Csupán egy kis kenéssel orvosolta a hangos és rezonálásos mûködést.
A távirányítónk viszont bizonytalan, mert sokszor csak közelrõl vagy csak a sokadik próbálkozásra engedelmeskedik.
Nem tudom, hogy ez a távirányító, vagy a vevõ egység hibája lehet?
Örültem volna, ha a beépítéskor a tok köré valamilyen szigetelõ anyag is kerül.
Azzal lett volna még tökéletesebb a szolgáltatás.


Gábor és Viktória – Sümeg

A Kft-re az interneten találtunk. Sikerült egy számunkra megfelelő kaput választani. A helyszíni felmérés során találkoztunk először munkatársukkal, aki korrekt módon tájékoztatott mindenről. Bármilyen kérdéssel bátran fordulhattunk, ill. fordulhatunk azóta is hozzá.
A kivitelezés ezek alapján zökkenőmentesen zajlott. A kapu szerkezetileg kitűnő minőségű, a motor programozása egyszerű. A beszerelés könnyedén ment.
Nagyon elégedettek vagyunk, bátran ajánlanánk másoknak is.


Attila – Biatorbágy

Nagyon megvagyunk elégedve a garázskapuval. Több okból is. Egyrészt mert biztonságosabb az előznél, sokkal igényesebb megjelenést kölcsönöz a házunknak és a környezetünknek. Másrészt pedig sokkal könnyebb a ki- és bemenetel gépjárművel. Régóta szerettünk volna már vásárolni egyet, de aztán mikor az ismerősök által megbizonyosodtunk arról, hogy Önök jó terméket biztosítanak, nem haboztunk tovább. Az összeszerelésével sem volt probléma. A beprogramozásával már voltak bonyodalmak, de aztán az is sikerült. A kezelése abszolút egyszerű. Úgyhogy örülünk neki, hogy Önöket választottuk!


László – Dunakeszi

2013. február elején döntöttünk egy új garázskapu vásárlásáról. Több cégtől is kértünk ajánlatot, illetve próbaként kitöltöttük az Oktotrade.hu-n található ajánlatkérő sablont. A leggyorsabban az Oktotrade reagált és már az első telefonos egyeztetés alakalmával, a sablonba beírt adatok, mértek alapján konkrétumokról tudtunk egyeztetni. Néhány nap múlva a helyszíni felmérés is megtörtént, melynek során rugalmasan kezelték a nem minden szempontból szabványos kapunyílást. A beépítés is ilyen rugalmasan és gyorsan történt, és a kapu azóta is problémamentesen működik. Gyors megoldást kaptam, korrekt áron.


Krisztián – Budapest

A kapuk megrendelése során szakszerűen tájékoztattak és mindenki nagyon kedves volt. Határidőn belül megérkeztek a kapuk és rögtön kaptam időpontot a szerelésre. A szerelés gördülékenyen ment. Később kialakult (nem az Eurokapu hibája miatt) technikai probléma, gyorsan orvosolva lett.


Ingrid – Budapest

2013. nyarán vásároltam 2 darab 5 méteres automata garázskaput törökbálinti házamhoz. A kivitelező kiválasztása során az elegáns bemutatóterem és a szakszerű, udvarias tanácsadás jelentősen befolyásolt. A kivitelezés során sem csalódtam az Oktotrade Kft-ben. Pontos, szakszerű munka, kitűnő minőség és készséges udvariasság jellemezte a céget. Ma is újra az Oktotrade-t választanám!


Mária – Budapest

Két garázskapunk mindennapi örömünk. Esőben, hóban, tűző napsütésben tökéletesen működnek és gyönyörűek.
A céget egy budakeszi séta alkalmával véletlenül fedeztük fel. Ma is úgy gondoljuk, hogy „szerencsés kéz” vezetett az útjukba. Precízen, pontosan, hibátlanul dolgoztak, a legnagyobb udvariassággal.
Még egyszer köszönjük.


György – Nagykáta

2013. decemberében vásároltunk 5 db. szekcionált kaput az Oktotrade Kft-tõl. A karácsony előtti időpont ellenére pár nap alatt elkészültek. A beszerelt kapuk hibátlanul működnek, esztétikusak, felhasználóbarátok. Fentiek mellett a kedvező ár miatt is döntöttünk az Eurokapu termékek megvásárlásáról.


Attila – Szombathely

A kapu beszerelése technikailag nagyon optimális. Esztétikailag formás. Zaj és hőszigetelése kiváló, tisztántarthatósága remek. Bővítésem során is Önökkel szeretnék dolgozni.


Zoltán – Érd

Minden szuper.


Tibor – Budapest

Maximálisan elégedett vagyok az automata garázskapuval. Szép, hibátlan, karcolás mentes a kivitelezése (gyártása). Tökéletes, pontos, esztétikusa beszerelése. Kifogástalan és hangtalan a működése, az ajtó nyitása, zárása problémamentes. A távirányítók működése hibátlan, megbízható, eddig még elemet sem kellett cserélni bennük. Kiváló az automata garázsajtó.


Júlia – Budakeszi

Egy éve vásároltam Önöktől egy garázskaput, amely azóta is teljesen megbízhatóan működik. Nagyon örülök, hogy annak idején Önöket választottam. A cégük gyorsan és megbízhatóan szállított és pontosan. Udvarias munkatársakkal dolgozott. Ezúton köszönöm Önöknek.


Erika – Zalaszentgrót

Elnyerte tetszését a családnak az Önöktől vásárolt garázskapu. Beszerelése zökkenőmentes volt, hiba nélkül működik azóta. 100%-ban meg vagyunk elégedve a minőségével. A távirányító használata egyszerű, gyermekek által is könnyen működtethető. Mindenkinek csak ajánlani tudom az EUROKAPU garázskaput!


Gábor – Törökbálint

Az ipari garázskapu megvásárlása előtt több ajánlatot is megvizsgáltam. Nem csak az ajánlatnál, de a későbbi megrendeléskezelésnél is bebizonyosodott, hogy az Eurokapuval jó döntést hoztam. Minden ígéretet betartottak, pontosan és gyorsan szállítottak. A problémamegoldó hozzáállást pedig külön köszönöm!


György

1. A teljes szolgáltatáscsomag nagyon korrekt ár/érték arányát tartom a legfontosabbnak. Kiszámoltam az interneten hirdetett, “nagyon akciós”, ellenőrizhetetlen minőségű kapuk anyag + munkadíj árát, a beszerelés teljes költségét: az EUROKAPU nem került többe az én esetemben!
2. A kapu anyagminősége, a beszerelés gyorsasága, pontossága meggyőző.
3. Nem utolsó sorban a közeli EUROKAPU üzletben személyesen kaptam választ minden kérdésemre, illetve segítettek az ajtónyílás megfelelő előkészítésében. Télen, Karácsony előtt sikerült beszerelni a kaput a vállalt határidő ELŐTT; elkerültük így a hólapátolást a garázson belül.
4. Szintén az üzletben tudtam kiválasztani az igényeimnek leginkább megfelelő színt, textúrát, bordaméretet. Nem kellett a beszerelés után vitatkozni, kompromisszumot kötni a nem megfelelő kivitelezés miatt.
5. Végül az azonos gyártótól származó kapumozgató motorok miatt könnyedén összehangoltuk a kertkapu és a garázskapu nyitását-zárását egy távirányítóra.


Zoltán – Budapest

Az Eurokapu garázskapunkkal nagyon meg vagyunk elégedve. Szerelése könnyű volt a rendelkezésre álló segédletek alapján. Működése pontos és zajtalan. Az illesztéseket jól be lehetett állítani, így nem szűrődik be fény és a zaj is kint marad. A hozzá vásárolt motort is egyszerűen be lehetett programozni. Összegezve azt mondhatom, hogy jó ár-érték arányú terméket vásároltunk. Ajánlom másoknak is.


Balázs – Budapest

-Korrekt pontos,gyors felmérés és gyártás
-Időre elkészült garázskapu beszerelése
-A garázskapun halkan és megbízhatóan működő motor
-Kedves segítőkész munkatársak
-Esztétikus megjelenésű termékek


Csaba – Pécel

1 évvel ezelőtt vásároltunk ettől a cégtől garázskaput. Már az ajánlatkérésnél is nagyon segítőkészek voltak. Egyedi méretű garázskapura volt szükségünk, a legyártás és kiszállítás is a megbeszéltek szerint rendben zajlott. Azóta is használjuk a kaput, semmi gondunk nincsen vele, tökéletesen működik.


László – Szolnok

Az általunk vásárolt kapu ügyintézésében gyorsan, rugalmasan intézkedtek. A megrendelés felvétele és legyártása közötti időszak nagyon rövid volt. A kapuméret pontos, beépítése nem igényelt szakértelmet. Elégedett vagyok a termékkel.


Miklós – Nagykovácsi

Az önöktől vásárolt ajtó nagyon jól működik. Garázsunkon korábban egy másik gyártótól való ajtót használtunk. Egyszer nekigurult az autó és egy eleme eléggé megsérült. Attól a gyártótól annyiba került volna a sérült elemet kicseréltetni, mint amennyiből Önök újat adtak. Arról nem is szólva, hogy ha megint nekimennénk… Önöktől elérhető áron lehet egy elemet is beszereltetni!


Katalin – Budajenő

A mi házunkba garázs és bejárati kapu lett telepítve.
Télen-nyáron hibátlanul mûködtek.
Garancia igéretük kitûnõen mûködik.
Probléma esetén már aznap hívott a szerelõ idõpont egyeztetésre. Még aznap ki is jöttek. (Apró probléma volt) Távirányítóik praktikusak, könnyen kezelhetõek, kulcstartóra tehetõk.
Nagyon elégedett vagyok és mindenkinek tudom ajánlani a céget.


László – Páty

2013. VIII. 16-án vásároltam és felszereltettem egy V2 típusú kétszárnyú nyílókapu mozgató szettet, amely azóta is kifogástalanul mûködik, dacolt a téli idõjárási viszonyokkal is. Már ismerõsömnek ajánlottam is, aki úgy tudom fel is kereste ezügyben az Eurokapu Kft-t.


Ferenc – Nagykõrös

Egy éve vásároltunk egyedi igénynek megfelelõ, 6 méter széles garázskaput. A szerelõk a megbeszélt idõben érkeztek, gyors munkát végeztek. A neten rendeltük, kép alapján választottuk ki, de nem csalódtunk, mert teljesen ugyanolyan terméket kaptunk. Jó minõségû termék, ami a mai napig hibátlanul mûködik. Bátran ajánlom mindenkinek az eurogarazskapu.hu-t.


Ferenc – Zirc

Tavaly vásároltam Önöknél egy garázskaput, mellyel nagyon meg vagyok elégedve. Aznap mikor személyesen bementem és leadtam a méretet kész is lett a kapu. Beszerelésnél sem volt problémám, könnyen beszerelhetõ. Az ott dolgozók, eladók nagyon készségesek voltak, csak ajánlani tudom, köszönöm!


Ágnes – Tokod

Az Oktotrade Kft-től vásárolt garázskapuval teljes mértékben elégedettek vagyunk. Formája, kivitelezése gyönyörű. A versenytársak között ilyen jó áron nem találtunk ekkora méretű és minõségű garázskaput. A szállítás díjtalan volt, ami szintén egy nagyon pozitív dolog, a szakszerű beszerelésért cserében. Nagyon jó véleménnyel vagyunk a cégről, biztos, hogy visszatérő vásárlói leszünk.


Tamás – Egerszalók

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékükkel. Ami már az elején kiderült, hogy egyszerû az összeszerelés, nem igényel szakképzettséget. Már több mint egy éve használjuk és még soha semmi baj nem volt. Nagy szolgálatot tesz nekünk,, mivel vendégházban használjuk, tehát igénybe van többszörösen véve. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nekünk teljesen bevált.
Hozzájárulok ahhoz, hogy véleményezésem megjelenjen az Oktotrade Kft. honlapján, illetve a Facebook oldalán a keresztnevemmel és a lakóhelyem településnevével ellátva.